Een woord van dank

Carine Knapen

Mr. Knapen, beste Carine,

 

Carine Helena Knaepen

Het goede nieuws is dat wij binnen de groep van de Afgevaardigden voor de OVB verder met u zullen kunnen zetelen en beroep op u zullen kunnen doen; het spijtige nieuws is dat u de Raad thans verlaat.

Ik mag wel zeggen dat u aan de zittingen van de Raad steeds op zeer enthousiaste wijze hebt deelgenomen; uw verhelderende opmerkingen gaven een extra toets aan onze besprekingen. U kwam voor uw mening uit, iets dat ik steeds wist te appreciëren. U schrok er ook niet voor terug bepaalde opmerkingen in de groep te gooien en de nodige vragen te stellen bij sommige onderwerpen zodat u met kennis van zaken uw standpunt kon vormen. De Raad zal toch wat saaier worden zonder uw aanwezigheid.

Wij hebben u in de Raad ook leren kennen als iemand met een groot hart en een grote dierenliefde; u gaf met plezier een diner van de Raad op om uw zes honden (of waren het er meer) thuis in Montenaken te gaan verzorgen. Ik wens u te danken voor het jaar dat we samen in de Raad zetelden en ik kijk er naar uit om met u in de Algemene Vergadering van de OVB te zetelen. Ik wens u alle succes toe.